KisMAC

KisMAC voor Mac

  • Gratis (GPL)
  • In Nederlands
  • Version: 0.3.3

Detecteer aanwezige draadloze netwerkverbindingen

Met KisMAC scan je naar netwerken bij jou in de buurt. Zo weet je meteen welke er beschikbaar zijn om je computer met het internet te verbinden. Ook laat het zien of de beveiliging van je eigen verbinding accuraat is.

Eerst dien je aan te geven wat jouw netwerkkaart is. Het is niet altijd even makkelijk om achter te komen. KisMAC ondersteunt diverse chipsets (die verzorgen de communicatie tussen de processor en de rest van de computer), waaronder Apple AirPort en Atheros PCMCIA. Eenmaal de juiste gevonden, scan je simpel alle draadloze netwerken bij jou in de buurt.

Met KisMAC achterhaal je ook de wachtwoorden van beschikbare netwerken. Dit is handig om te zien of die van jou makkelijk valt te kraken. Uiteraard is het de bedoeling dat je KisMAC alleen gebruikt om de beveiliging van je eigen netwerk te controleren en niet die van iemand anders.

Wil je zeker weten of jouw draadloze verbinding goed werkt en voldoende beveiligd is, dan is KisMac een geschikt programma. Zodra je de juiste instellingen hebt gevonden, biedt het je een duidelijk overzicht en geeft het heldere informatie.

VOOR

  • Veel ondersteunde chipsets
  • Duidelijk overzicht netwerken

TEGEN

  • Lastig juiste chipset vinden

Meeste downloads Netwerken & intranet voor mac

KisMAC

Download

KisMAC 0.3.3 voor Mac

Beoordelingen about KisMAC

Heeft u geprobeerd KisMAC? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor KisMAC

Verken Apps

×